Weer terug van vakantie

eng beest

We zijn weer terug van vakantie. Zaterdag kwamen we aan het einde van de middag thuis. We zijn eerst in Oostenrijk geweest en aan het einde nog een paar dagen in Duitsland, in de Frankische Schwiez. Daar waren we nog nooit geweest, en het was er erg mooi! We hebben ontzettend goed weer gehad, de hele vakantie eigenlijk.

gossweinstein

Donderdag en vrijdag werd het al wat slechter, maar we hebben gewoon kunnen wandelen zonder kletsnat te worden. Wandelen hebben we sowieso veel gedaan deze vakantie.

donau slinge

Het begon al in Oostenrijk, de dag na aankomst (zaterdag in negen uur naar Oostenrijk gereden) hebben we bijna 19km gewandeld in een gebied tegen de Duitse en Tsjechische grens aan. Vanaf een uitkijktoren hadden we uitzicht over de Moldau. De dagen daarna twee dagen in de bergen gewandeld. Dinsdag niet gewandeld, behalve door Linz. Woensdag korte wandeling bij de Donau slinge, donderdag bij Pottenstein in de Frankische Schwiez gewandeld, net als vrijdag. Zaterdag weer terug naar huis gereden (5 uur).

Pottenstein

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *